Planiranje
16.3.2016. 13:36:31h
Plan razvoja turizma klastera Neretva
Druga strateška radionica Plana razvoja turizma klastera Neretva održana je u Metkoviću u galeriji Gradskog kulturnog središta.
Eric Hossinger / flickr.com

Na radionici je predstavljena druga faza izrade dokumenta koji polazi od stanovišta da adekvatnom valorizacijom i komercijalizacijom potencijala raspoložive resursno-atrakcijske osnove će se doći do kontinuiranog povećavanja razine blagostanja i kvalitete života žitelja Neretve.

Plan je naručila Dubrovačko-neretvanska županije za potrebe izrade Izmjena i dopuna Prostornog plana DNŽ s ciljem razmatranja cjelokupnog područja Neretve s turističkog stajališta i vrijednosti koje Neretva posjeduje te njezinog održivog razvoja, a posebno planiranja turističkih područja i zona kao potrebne infrastrukture za postizanje ciljeva prepoznatih kroz zaključke ovog Plana razvoja.

Radionicu su vodili stručnjaci Instituta za turizam iz Zagreba Neda Telišman-Košuta i Damir Krešić. Od Županije bili su prisutni v.d. pročelnika Upravnog odjela za ruralni razvoj i poljoprivredu Ivica Prović i ravnateljica Zavoda za prostorno uređenja DNŽ Marina Oreb koja je otvorila radionicu.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved