11.8.2013. 4:20:05h
Jedan od najvećih krivaca za svjetsku krizu plovi Jadranom
Maskirani muškarac prije dva dana viđen je u Trogiru, a jučer je njegov brod primijećen kraj otoka Drvenik Veli blizu Šolte
Manu_H / flicker.com

Maskirani muškarac koji na jahti plovi Jadranom je jedan od brokera kojeg je časopis Time proglasio jednim od 25 najvećih krivaca za svjetsku financijsku krizu koja je počela u SAD-u, donosi 24 sata koji navodi da je John Devaney 'prokockao' 650 milijuna dolara investicijskih fondova te više od 100 milijuna dolara ušteđevine.

Direktor je tvrtke United Capital Markets koja se danas užurbano oporavlja od ekonomske krize iz 2009. pa je za svoju majku kupio jahtu čija se vrijednost procjenjuje na 33 milijuna kuna i kojom trenutno plovi Jadranom.

Maskirani muškarac prije dva dana viđen je u Trogiru, a jučer je njegov brod primijećen kraj otoka Drvenik Veli blizu Šolte.

Piše: irk/VLM

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved