Komentar...
9.7.2014. 8:02:55h
Kome ministri turizma prodaju fore?
Ne možemo se hvaliti predsezonom i nemati konkurentni proizvod.
Tor Lindstrand / flickr.com

Tko je pozorno slušao ministra turizma Darka Lorencina na predstavljaju rezultata predsezone u ponedjeljak, ali i njegove prethodnike u sličnim prigodama, mogao bi pomisliti ili da nismo u Hrvatskoj ili da ministar prodaje fore.

Dvije stvari upadaju u oči. Ministar Lorencin prvo je pohvalio rast u predsezoni, pa je potom kazao da Hrvatska konstantno raste zato što ima konkurentan turistički proizvod. Tko god radi u turizmu zna da je Hrvatska jako daleko od toga da se hvali svojim rezultatima u predsezoni koja još uvijek ovisi o Uskrsu, Prvom maju, rasporedu praznika na nekim tržištima, vremenskoj prognozi, nogometnim prvenstvima. Nije li dovoljno zabrinjavajuće to što i lipanj ulazi u predsezonu?

Piše: Marija Crnjak
Link na puni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved