ISO certifikat
9.9.2014. 6:19:43h
Agencijama potvrda da posluju prema najvišim normama
Pripreme za uvođenje sustava upravljanja kvalitetom trajale su dvije godine, projekt je vodila UHPA
ecl1ght / flickr.com

Prvih 40 domaćih turističkih agencija i ured Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) od danas posluju u skladu s ISO standardima. Pripreme za uvođenje sustava upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2008 trajale su dvije godine, projekt je vodila UHPA, a podržalo ga je Ministarstvo turizma. Zahvaljujući toj suradnji agencije su do ovog certifikata došle za oko 2000 kuna, koje će godišnje izdvajati u iduće četiri godine, umjesto za 40-ak tisuća kuna, koliko bi pojedinačno morale uložite. Certifikate je uručio ministar turizma Darko Lorencin poručujući da su oni važni pri prijavi na projekte, ali i marketinški.

– Dobivanje ISO standarda znači preuzimanje obveze na održavanju visoke razine usluga, kvalitete i internih sustava upravljanja, ali i stalna poboljšavanja. To je oznaka profesionalnosti i međunarodno prepoznatljivih normi kvalitete, koje su podjednake i mjerljive na svim kontinentima – kaže Boris Žgomba, predsjednik UHPA-e. Nastavlja se projekt certificiranja po istom modelu.

Piše: Radila Kovačević

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved