Karlovac
Promidžba
20.1.2014. 10:46:19h
500 tisuća potpore TZ-u za promidžbu Karlovca
Pola milijuna kuna dobit će Turistička zajednica Grada Karlovac zajedno s dva hotela i kampom, za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama za 2014. godinu.
maerzbow / flickr.com

Pola milijuna kuna dobit će Turistička zajednica Grada Karlovac zajedno s dva hotela i kampom, za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama za 2014. godinu.
Sredstva su potpora Hrvatske turističke zajednice koje je TZ Karlovac s nositeljima smještajne ponude, hotelima Korana Srakovčić i Carlstad te kampom Radonja, dobila na temelju javnog poziva po Modelu V. HTZ-a.

Turističkoj zajednici je odobreno 425 tisuća kuna za oglašavanje imidža i ponude destinacije. A dodaju li se tome potpore koje su za oglašavanje odobrene spomenutim smještajnim kapacitetima na karlovačkom području, potpora oglašavanju karlovačke turističke ponude je veća od pola milijuna kuna.

Karlovac ovako dobiva veću mogućnost za oglašavanje na domaćem i inozemnom tržištu, a cilj će biti povećati interes za programe i turističke dolaske što bi pak trebalo rezultirati povećanjem turističkog prometa.

"Zadovoljni smo što smo povukli značajna sredstva Hrvatske turističke zajednice. Ponuđene modele oglašavanja važno je koristiti. Omjer uloženih sredstava je na naših uloženih 20% sredstava čak 80% sredstava potpore iz HTZ-a. Samostalno ne bismo mogli isfinancirati tako značajnu kampanju od preko pola milijuna kuna. Sada je važno uloženo i dobiveno pametno iskoristiti, odnosno oglašavati one adute koji mogu privući goste, a to su naše rijeke i rekreacijske mogućnosti, kao i brojna kvalitetna događanja. Oglašavat ćemo na onim tržištima koja su za Karlovac bitna te putem onih medija koji daju najbolju vrijednost za novac", poručila je direktorica karlovačkog TZ-a Tihana Bakarić.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved