Lug
Razvoj
22.10.2014. 12:36:24h
U Baranji uskoro još jedan hotel
Hotel Lug u mjestu Lug nudi 13 soba, izletište, konferencijsku dvoranu...
/ glas-slavonije.hr

Lijepim vijestima o nagradama koje su hoteli Osijek i Waldinger zaslužili u svojim kategorijama na Danima hrvatskog turizma pridružit ćemo još jednu, također hotelijersku. Baranja će, naime, dobiti još jedan hotel.
U mjestu Lug u završnoj su fazi pripreme za otvorenje istoimenog hotela. Prošlih su dana ishodili tehničke dozvole, a pred njima je sada potvrda željene kategorizacije...
No sigurno je da će sljedećih tjedana biti otvorenje Hotela Lug, drugog hotelskog smještaja u Baranji, koja posljednjih godina zauzima sve traženiju poziciju u hrvatskoj turističkoj ponudi.
O namjeri otvorenja tog hotela već smo pisali. Investitor Karlo Kosina, inače suvlasnik informatičke tvrtke Abba, u realizaciju te ideje krenuo je 2009. godine. Zbog promjene poslovnih planova, pa i ideje o prenamjeni vrste usluge objekta, do sada je realizacija bila na čekanju. Ipak, “kocka je bačena” - bit će hotel.
Dakle, podsjetimo - kupljena je tipična kuća u tom većinski mađarskom selu, prizemlje i pročelje budućeg hotela zadržava prvobitni izgled autohtone baranjske arhitekture. Hotel ima 13 soba, od kojih jedan apartman. Sobe nude u originalnoj postavi 29 ležaja, ali i mogućnost da se namjesti maksimalnih 40 postelja. Hotel, dakle, zadržava autohtonu arhitekturu, od visokog potkrovlja do seljačkog grabova parketa na podlozi. Nova stolarija vizualno zadržava starinske okvire i dimenzije. Sobe su također uređene stiliziranim namještajem od hrastovine koji je ručno izrađen u stolarskoj radionici domaćeg proizvođača. No sobe, i sam hotel, naravno nude i sve tehničke pogodnosti modernog doba: od klima-uređaja, opremljenosti kupaonica, modernih televizora, sefova, minibarova do, naravno, sveprisutnog interneta.

Piše: Dario Kuštro

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved