Cavtat
16.9.2013. 14:02:54h
LRH-u odobrena ponuda za preuzimanje Hotela Cavtat
ZAGREB - Hanfa je na svojoj zadnjoj sjednici Liburnia Riviera Hotelima odobrila objavljivanje ponude za preuzimanje Hotela Cavtat.
Binder.donedat / flickr.com

ZAGREB - Hanfa je na svojoj zadnjoj sjednici Liburnia Riviera Hotelima odobrila objavljivanje ponude za preuzimanje Hotela Cavtat. Obveza objavljivanja ponude za preuzimanje nastala je 4. srpnja kada je LRH stekao 496.296 redovitih dionica Hotela Cavtat, odnosno 80,81 posto udjela u temeljnom kapitalu kompanije.
Cijena koju se LRH obvezuje platiti je 308,89, dok je prosječna cijena dionica Hotela Cavtat od 3. travnja do 3. srpnja iznosila 189,3 kuna.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved