Sveti Martin na Muri
Preuzimanje
29.1.2014. 13:01:15h
Slovenci preuzeli Toplice Sveti Martin
Nakon dugih pregovora s hotelijerima iz Izraela, Španjolske i Slovenije, većinski vlasnik Rudolf Radiković odabrao potonje.
Silverije / wikipedia.org

Portoroški Istrabenz Turizam objavio je da je 1. siječnja ove godine preuzeo upravljanje Toplicama Sveti Martin u Hrvatskoj.

Istrabenz Turizam već upravlja jednim hotelom u Hrvatskoj, Grand hotelom Adriatic u Opatiji, koji je htio prodati 2009. godine, ali je u međuvremenu odustao od toga te se, prema svemu sudeći, posvetio širenju izvan granica Slovenije. "To je uspjeh za slovensko hotelijerstvo jer dokazujemo da na području upravljanja hotelima i hotelskih resortima možemo biti konkurentni i stranim hotelijerima", rekao je Marino Antolovič, glavni izvršni direktor Istrabenz Turizma za slovensko Delo.


60milijuna eura uloženo je u Toplice Sveti Martin od 2004.
Toplicama će, baš kao i u Opatiji, upravljati Istrabenzov brend LifeClass. Rudolf Radiković, većinski vlasnik resorta, dugo je pregovarao s trima velikim hotelskim tvrtkama, iz Izraela, Slovenije i Španjolske, koje su ponudile svoj menadžment na način da se koriste njihovo ime i prodajni kanali. Sada je odabrao slovensku hotelsku kuću kojoj je ovo drugi izlazak u regiju.

Piše: Ante Pavić

Link na cijeli članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved