Poslovi
21.4.2015. 10:30:20h
Poslovi u turizmu: U prvom kvartalu objavljeno više od 1.100 oglasa!
Riječ je o povećanju od 23 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
Alpha / flickr.com

Prema podacima portala MojPosao, u prvom kvartalu godine zabilježeno je više od 1.100 oglasa u turizmu i ugostiteljstvu, što je povećanje od 23% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
Ako još niste pronašli sezonski posao, a odlučni ste u namjeri da ovo ljeto provedete na hrvatskoj obali, ovi oglas bi vas mogli zanimati:

Solaris d.d traži mlade ljude koji će se kroz pripravnički staž pripremiti za preuzimanje operativnih i rukovodećih poslovnih funkcija. Ukoliko imate višu ili visoku stručnu spremu ekonomskog smjera, prijavite se i postanite član Solaris tima! Prijave se zaprimaju do 1. svibnja putem linka.

Maistra d.d za potrebe poslovanja novootvorenog hotela u Rovinju traži više konobara i kuhara. Poslodavac nudi mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja, stimulativnu plaću, dodatnu edukaciju i smještaj. Prijavite se najkasnije do 26. travnja.

Poznati hvarski restoran DiVino traži Sous Chefa s iskustvom pripreme modernih jela. Smještaj i hrana su vam osigurani, a svoju prijavu morate poslati najkasnije do 26. travnja.

Dubrovačka Gradska kavana traži veći broj novih djelatnika: barmene, konobare, pomoćne konobare, kuhare, pomoćne kuhare, pizza majstore, čistačice. Riječ je o radu na određeno vrijeme. Prijavite se ovdje.

Hotel Life Palace i hotel Life traže savjesne, marljive i pouzdane osobe, dok nude mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa i ugodnu atmosferu obiteljskog hotela. Za više informacija kliknite na oglas.

Tvrtka Nautika d.o.o. traži djelatnika za obavljanje poslova pizza majstora i voditelja snack bara. Prijavite se najkasnije do 26.travnja putem linka.

Isti poslodavac zapošljava kuhare i konobare. Od kandidata se očekuje iskustvo u radu, poznavanje najmanje dva strana jezika te komunikativnost i ljubaznost. Svoj životopis s fotografijom možete poslati putem ovog linka.

Ukoliko se niste pronašli u opisu poslova i dalje tragate za idealnim poslom, pozivamo vas da se prijavite se bazu poslova u turizmu kako bi vas poslodavci kontaktirali i angažirali za posao.

NAGRADNI NATJEČAJ:
Osim na oglase, prijavite se i na nagradni natječaj kojim možete obogatiti svoj životopis! Na raspolaganju su vam edukacije za radnu poziciju barmen, kuhar, konobar, slastičar, ali i edukacija za strane jezike koji su itekako potrebni za uspješnu prijavu na oglase za posao u turizmu.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved