Čilipi, Dubrovnik
14.7.2013. 0:38:27h
Zračna luka Dubrovnik: 8posto više putnika u pola godine
Zračna luka Dubrovnik u prvih šest mjeseci ove godine ostvarila je osam posto bolje rezultate nego u istom razdoblju prošle godine, doznaje se danas u toj zračnoj luci.
kawanet / flickr.com

DUBROVNIK - Zračna luka Dubrovnik u prvih šest mjeseci ove godine ostvarila je osam posto bolje rezultate nego u istom razdoblju prošle godine, doznaje se danas u toj zračnoj luci.
Tako je od 1. siječnja do 30. lipnja kroz Zračnu luku Dubrovnik prošlo 546.696 putnika, a u istom razdoblju prošle godine 506.166.
U lipnju 2013. godine kroz Zračnu luku je prošlo 223.809 putnika, dok je u lipnju 2012. zabilježeno 206.576 putnika.
Kako je istaknuo direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić, rezultati su znatno bolji nego što su prognozirani jer se očekivao rast od tri posto, a ostvaren je porast od osam posto.
Milijuntnog putnika, kazao je Tolić, najvjerojatnije će dubrovačka Zračna luka dočekati već u kolovozu. Inače, prošla godina bila je od njezina osnutka 1962. godine rekordna u poslovanju dubrovačke Zračne luke, kada je kroz nju prošlo 1,480.000.470 putnika.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved