Novalja
Pomoć posjetiteljima
19.7.2015. 10:34:49h
Novalja postavila table s tarifama taksi usluga
Sustavno radeći na unapređenju turističke ponude, pa tako i taksi usluga, Grad Novalja je na svojim javnim površinama istaknuo table s cijenama vožnje taksija.
objava za medije

Kako je zadnjih godina znalo biti primjedbi i  pritužbi od strane turista  na previsoke cijene taksi usluga,  koje naročito koristi populacija mlađih gostiju  koji dolaze avio letovima zbog zabave i Zrća te im je korištenje taksi vozila često potrebno, za ovu sezonu postavljene su table s cijenama taksi usluga na području Grada Novalje. Ujedno su i neki taksi prijevoznici i sami istaknuli cijene svojih usluga, među kojima su i one  koje se odnose na vožnje do obližnjih aeodroma.

Kako bi se ilegalnim prijevoznicima putnika stalno na kraj,  prošle godine poduzete su kontrole „taksija na crno“ i tom prilikom oduzeto je 37 vozila. I ove godine provode se kontrole, a tablama s cijenama taksi usluga Uprava Grada na čelu s gradonačelnikom odlučila je na jednostavan i učinkovit način pomoći turistima kako bi se mogli orijentirati i znati koje ih realne cijene očekuju.
Prema riječima gradonačelnika Ante Daba na upravljanju destinacijom i njenom poboljšanju radi se sustavno, već prošle turističke sezone krenulo se rješavati najvažnije, poput uvođenja turističkog bontona i regulacije buke, a usluge taksi službe često puta bile su predmetom nezadovoljstva gostiju. Kako je rastao broj dolazaka gostiju, tako je i rasla potreba za taksi uslugama i dok su se pred petnaest godina taksiji u Novalji  bili gotovo rijetki, danas situacija nije takva.  Sustavno radimo na kvaliteti ukupne ponude, pa tako i taksi usluga. Tim više, što ove godine ponovno provodimo projekt „Tajni gost“ gdje će među inim uslužnim djelatnostima biti na ispitu  i taksi usluge. Poboljšanje kvalitete želimo postići u svim segmentima turističke ponude, zaključio je gradonačelnik Ante Dabo.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved