Dubrovnik
Pohvalno
4.12.2016. 9:31:48h
Prestižna priznanja Dubrovniku i Dubrovačkim vrtovima sunca
Značajno priznanje SEEbtm Awards pristiglo je ovih dana u Dubrovnik i to Dubrovačkim vrtovima sunca koji su proglašeni „Best Venue for Car Launch“ u regiji jugoistočne Europe.
screenshot / dubrovniksungardens.com

Značajno priznanje SEEbtm Awards pristiglo je ovih dana u Dubrovnik i to Dubrovačkim vrtovima sunca koji su proglašeni „Best Venue for Car Launch“ u regiji jugoistočne Europe. Rezultat je to više uspješnih događanja automobilske industrije održanih u ovom resortu prošle godine i najavljenih novih globalnih automobilskih predstavljanja, koja se uglavnom organiziraju u razdoblju predsezone i posezone i daju značajan doprinos snažnijem turističkom prometu. Osim ovog priznanja, hotelska grupacija Carlson Rezidor uvrstila je hotel u najuži izbor hotela označenih AUTOMOTIVE & CO EXPERT brendom koji zadovoljavaju najstrože kriterije za organizaciju događanja iz automobilske industrije.Potvrda je to i kvalitete Dubrovnika, koji postaje sve traženiji za organizaciju automobilskih događanja.

Podsjetimo, 2016.g. Dubrovnik je bio domaćin održanog globalnog treninga Mercedes Benz s više od deset tisuća sudionika, međunarodne konvencije distributera za „ Hyundai“ iz istočne Europe i CIS-a, Bentley konvencije distributera te Porsche prezentacije pod nazivom “Tour of Croatia“. Ovakvi prestižni događaji Dubrovniku donose bolje turističke rezultate u razdoblju predsezone i posezone, kad se uglavnom i održavaju.
Potvrda tomu je i za 2017. najavljeni projekt globalne prezentacije novog modela Nissan Micre koji će u Dubrovačkim Vrtovima Sunca doživjeti svoje svjetsko predstavljanje. Prema najavi, Nissanov event u Dubrovniku će, osim internih treninga i prezentacija za sedam tisuća delegata, okupiti više od pet stotina novinara iz cijelog svijeta, te će trajati od početka siječnja sve do sredine ožujka 2017. godine. Veliki je to doprinos cjelogodišnjem poslovanju kojem teži Dubrovnik kao turistička destinacija i Dubrovački Vrtovi Sunca kao jedan od najboljih dubrovačkih hotela.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved