Zagreb
Autobusna linija
25.4.2014. 6:35:01h
Predstavljena direktna linija između Zagreba i Munchena
Panturist i Arriva Deutsch Bahn predstavili su direktnu liniju između Zagreba i Munchena koja će tri puta dnevno biti spoj između hrvatske i bavarske metrepole novim Inter City Busom.
Sanfy / wikipedia.org

Od ponedjeljka 28. travnja svaki dan Zagreb i Munchen bit će povezani tri puta dnevno s najmodernijim autobusom, s cijenom karte od 199 kuna. Putnici će za sedam i pol sati biti u Munchenu, a za vrijeme vožnje imat će besplatan internet, utičnicu za prijenosno računalo, napitke i grickalice.
- Spoj duge tradicije Panturista na hrvatskom tržištu i globalnog iskustva grupacije daje nam optimizam za najambicioznije projekte. Želimo iskoristiti sve prednosti poslovanje unutar velikog i uspješnog sustava – rekao je Bo Erik Stig Karlsson, predsjednik Uprave Arriva Adriatic.
Od kada su ušli u sustav Arrive Panturist je dokapitaliziran s 20 milijuna kuna, u vozni park uloženo je 10 milijuna, a u tijeku je ciklus zapošljavanja novih djelatnika. Ovo je samo korak naprijed za kompaniju koja ima velike ambicije u prijevozničkom i turističkom biznisu. Ovo je prva linija IC busa u Hrvatskoj, a direktor IC busa pri Deutsche Bahnu Stefan Tontsch istaknuo je da je to samo logičan slijed događaja.
- Granice među zemljama nestaju i prijevozničke usluge se moraju tome prilagoditi. Iznimno smo sretni što možemo doprinijeti razvojnom procesu i u Hrvatskoj – rekao je Tontsch.
Na prezentaciji je istaknuto da se puno pridaje sigurnosti putnika, a nadaju se da bi se u skoro budućnosti mogla proširiti ponuda s IC busevima. Grupacija Arriva Deutsche Bahn u čijem je vlasništvu od ljetos Panturist bavi se i turističkom djelatnošću pa u osječkoj tvrtki najavljuju i ambiciozne planove u području turizma, osobito kontinentalnog.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved