Split
Nova linija
7.5.2014. 6:12:43h
Estonian Air pokreće liniju Tallinn-Split
Na području Splitsko-dalmatinske županije od 7. do 11. svibnja boravit će 26 predstavnika estonskog udruženja turističkih agenata ETFL u povodu uvođenja nove sezonske aviolinije na relaciji Tallinn-Split avioprijevoznika Estonian Air, najavili su danas iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ).
Aero Icarus / flickr.com

Na području Splitsko-dalmatinske županije od 7. do 11. svibnja boravit će 26 predstavnika estonskog udruženja turističkih agenata ETFL u povodu uvođenja nove sezonske aviolinije na relaciji Tallinn-Split avioprijevoznika Estonian Air, najavili su danas iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ). Organizator studijskog boravka Estonaca je Glavni ured HTZ-a i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, a osim Splita posjetit će još i nekoliko mjesta na otoku Braču, Makarsku, Omiš i Trogir.

U Splitu će estonski turistički agenti posebno obići i nekoliko hotela, a u jednom od njih, Le Meridien Lav Split, 10. svibnja na poslovnoj radionici "Buy Croatia" razgovarat će o mogućnostima unapređenja suradnje sa predstavnicima 27 hrvatskih turističkih tvrtki i zajednica.

Iz Glavnog ureda HTZ-a podsjećaju da je estonsko tržište rastuće za hrvatski turizam te da je i prošle godine iz te zemlje ostvareno 42 posto više dolazaka i oko 35 posto više noćenja nego u 2012.

Dobri rezultati iz Estonije očekuju se i u ovoj godini, čemu će zasigurno pridonijeti i nova avio veza njihovog glavnog grada Tallinna i Splita koja će voziti sezonski od svibnja do jeseni.

Link na orginalan članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved