Zračni promet
30.8.2014. 6:15:57h
Ryanair, plus za dobru pred i posezonu
Danas je potpisan ugovor između partnera iz javnog i privatnog sektora Zadarske županije o udruženom oglašavanju na stranicama Ryanaira, kako bi se privuklo što više turista, naročito u pred i posezoni.
YuJeen / flickr.com

Danas je potpisan ugovor između partnera iz javnog i privatnog sektora Zadarske županije o udruženom oglašavanju na stranicama Ryanaira, kako bi se privuklo što više turista, naročito u pred i posezoni. Nisko cjenovne aviokompanije igraju veliku ulogu u dolascima turista, što su prepoznali i turistički čelnici Županije. Najznačajnija aviokompanija za naše područje je Ryanair, Županija ne može sama podmiriti troškove reklamiranja stoga se udružuje sa partnerima iz javnog i privatnog sektora. Za sve veći broj turista uvelike je zaslužan upravo Ryanair. Broj putnika od prije 15 - ak godina do danas vidno je drugačiji. Ovom prilikom župan je istaknuo kako vjeruje u produžetak sezone te proširenje turističkog područja s obale na unutrašnjost. A kao jedan od glavnih projekata kojeg treba čim prije realizirati je produljenje piste Zračne luke Zadar.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved