Osijek
13.9.2013. 5:04:29h
Predstavljena Prometna studija grada Osijeka
Kako će za četrdeset godina izgledati prometovanje u gradu Osijeku, ali i kako već sutra rasteretiti prometnice slavonske metropole pitanja su na koja bi odgovor trebala dati prostorno prometna studija grada Osijeka sa širim okruženjem.
stv.hr / youtube.com

Kako će za četrdeset godina izgledati prometovanje u gradu Osijeku, ali i kako već sutra rasteretiti prometnice slavonske metropole pitanja su na koja bi odgovor trebala dati prostorno prometna studija grada Osijeka sa širim okruženjem. Gotovo pet milijuna kuna vrijedna studija postat će jedan od temeljnih dokumenata za razvoj grada i županije, ali i osnova bez koje će za buduće projekte biti nemoguće dobiti novac iz Europskih fondova.

U studiji se između ostalog predlaže potpuno izmještanje tranzitnog i željezničkog prometa iz grada, te u bližoj budućnosti denivelacije željezničkih prijelaza. Promet u središtu grada trebao bi se rasteretiti dovršetkom južnog kraka južne obilaznice, ali i otvaranjem grada prema sjeveru.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved