Zagreb
Zračni prijevoz
22.2.2014. 11:54:30h
Germanwings ponovo leti iz Berlina za Zagreb
Tvtka kćer zrakoplovnog prijevoznika Lufthanse prometovat će četiri puta tjedno na ruti iz Zagreba za zrakoplovnu luku Tegel
Aero Icarus / flickr.com

S četiri nove rute, Germanwings jača svoju poziciju u Berlinu. Njemačka zrakoplovna tvrtka će od 4. srpnja uspostaviti letove iz zračne luke Tegel za Zagreb i Barcelonu, dok će od 31. kolovoza povezati glavni grad Njemačke i Moskvu (zračna luka Vnukovo) te Pariz (Charles de Gaulle). Nove rute se mogu rezervirati već danas.

Tvtka kćer zrakoplovnog prijevoznika Lufthanse prometovat će četiri puta tjedno na ruti iz Zagreba za zrakoplovnu luku Tegel. Zrakoplov polazi iz Zagreba u 6:30 ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom. Barcelonu će spajati s glavnim gradom Njemačke svakodnevnim letovima u 10:55 sati, osim utorkom kad je let jedan sat ranije.

Od 31. kolovoza, Germanwings će prometovati dva puta dnevno tijekom tjedna te jednom dnevno vikendom na ruti za Pariz. Jutarnji let polazi u 6:55 sati iz Berlina dok večerernji polazi u 18:20 sati, a povratni letovi su u 8:40 sati i 22:15 sati. Od istog datama njemački zrakoplovni prijevoznik počinje s letovima za Moskvu, koje je preuzeo od matične tvrtke Lufthanse. Svakodnevni letovi za glavni grad Rusije polaze iz Berlina u 10:30 sati, dok je nedjeljom taj let u 14:10 sati. Povratni let iz Moskve je u 14:50 sati a nedjeljom u 17:30 sati.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved