Vlakovi
22.3.2015. 9:49:06h
Promotivno-turistička vožnja obnovljenom prugom Rogatec-Đurmanec
Tri susjedne općine: Rogatec, Hum na Sutli i Đurmanec organizirali su promotivno-turističku vožnju obnovljenom prugom Rogatec-Đurmanec kojoj je prisustvovala zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije ispis
/ zagorje.com

Tri susjedne općine: Rogatec, Hum na Sutli i Đurmanec organizirali su u četvrtak, 19. ožujka promotivno-turističku vožnju obnovljenom prugom Rogatec-Đurmanec kojoj je prisustvovala zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije.

Djeca iz humske osnovne škole, načelnik općine Hum na Sutli Zvonko Jutriša i zamjenica župana Jasna Petek zajedno su posjetili Muzej na prostem u Rogatcu u kojem ih je stručno vodstvo muzeja uz mnoštvo zanimljivih sadržaja upoznalo s etno prošlošću toga kraja. Tamo su ih dočekala djeca iz slovenske osnovne škole te su zajedno dalje nastavili vlakom, novoobnovljenom prugom prema Đurmancu gdje su ih dočekali učenici osnovne škole iz Đurmanca i načelnik Damir Belošević.

Svi zajedno zatim su posjetili muzej na Hušnjakovom. Tim cijelodnevnim druženjem ispunjena je ideja o međudržavnoj suradnji Republike Hrvatske i Slovenije kroz zajedničko druženje djece, učitelja i roditelja iz škola Rogatec, Đurmanec i Hum na Sutli.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved