Čakovec
25.7.2013. 2:12:37h
Vlakom na Porcijunkulovo
Turistička zajednica Grada Čakovca organizira kulturno-turističku manifestaciju Porcijunkulovo koja će se održati od 31. srpnja do 4. kolovoza u Čakovcu
philstephenrichards / flickr.com

Turistička zajednica Grada Čakovca organizira kulturno-turističku manifestaciju Porcijunkulovo koja će se održati od 31. srpnja do 4. kolovoza u Čakovcu. Svim putnicima posjetiteljima te manifestacije odobrava se popust od 40% na redovite cijene karata za 1. i 2. razred svih vrsta redovitih vlakova.

Popust se može koristiti od 30. srpnja do 5. kolovoza 2013. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Čakovec i natrag. Osnovu povlastice predstavlja povratna prijevozna karta čija je poleđina ovjerena žigom.

U navedene dane popustom se mogu koristiti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Čakovec i natrag.

Prilikom kupnje prijevozne karte treba naglasiti svrhu putovanja. Povlastica se ne može koristiti na udaljenostima kraćima od 25 km.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved