Zagreb
Zagrebački turizam
27.4.2014. 7:55:22h
Tko nakon Amelije Tomašević na čelu Turističke zajednice?
Natječaj je zatvoren, a čekat će se prijave koje su poslane poštom do četvrtka u ponoć. Javila se i najizglednija kandidatkinja donedavne direktorice, Martina Bienenfeld
Mario Fajt / flickr.com

Zainteresirani za mjesto direktora Turističke zajednice Zagreba do jučer su imali priliku natjecati se za taj posao.

Natječaj je zatvoren, a čekat će se prijave koje su poslane poštom do četvrtka u ponoć. Točan broj prijava nismo doznali, ali iz TZ Zagreba kažu da ih ima. Je li se natjecala i Martina Bienenfeld, načelnica Odjela za turizam zagrebačkog Poglavarstva?

Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, najizglednija kandidatkinja za funkciju koju je donedavno obnašala Amelia Tomašević, svoju je prijavu poslala upravo jučer. Bivša direktorica prije otprilike mjesec dana otišla je u mirovinu na dan kad je proslavila 65. rođendan. Povjerenstvo koje će birati novu čelnu osobu TZ-a Zagreb sastat će se potkraj idućeg tjedna.

Piše: Radmila Kovačević

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved