Jelsa
Opet sramota
3.5.2014. 8:35:16h
Apel iz Jelse: Turisti stigli, a mjesto izgleda sramotno i besperspektivno
Prvi turisti i izletni brodovi počeli su stizati u Jelsu, a naši gosti imaju što i vidjeti: u srcu Jelse raskopana je riva, radovima se ne nazire kraj, a u parku su korovi do koljena
Martin Brož / wikipedia.org

"Prvi turisti i izletni brodovi počeli su stizati u Jelsu, a naši gosti imaju što i vidjeti: u srcu Jelse raskopana je riva, radovima se ne nazire kraj, a u parku su korovi do koljena", navodi se u priopćenju koje potpisuje Mario Skelin, predsjednik jelsašnske podružnice HNS-a.

U nastavku priopćenja Skelin nabraja "šake u oko" koje dočekuju turiste koji su njhihovo mjesto odabrali za odmor u prvim danima svibnja.

"Baš prekrasna vizura mjesta koje živi gotovo isključivo od turizma. HNS općine Jelsa se boji kako bi radovi na luci mogli potrajati i do sredine ljeta što bi moglo upropastiti turističku sezonu.

Općinskoj vlasti na čelu sa načelnikom Nikšom Peronjom kao da to nije dovoljno, već su, zaokupljeni borbom za raspodjelu pozicija i baveći su se smjenom direktora TZ Jelse, u potpunosti zapustili park u središtu mjesta. Park, odnosno perivoj u Jelsi koji je jedan od najvećih u Dalmaciji i nekoć jedan od najljepših, u potpunosti je obrastao korovom višim i od pola metra, a putevi su ostali bez šljunka i također su prepuni korova.

Mjesto izgleda sramotno i besperspektivno. Smatramo da su potrebne hitne mjere kako bi se spasila sezona i osigurala egzistencija našega svita koji je, Vama načelniče, dao svoje povjerenje. Nemojte se s tim povjerenjem kockati, prestanite se baviti obračunima i trgnite se iz zimskog sna! U protivnom će ova zima biti jako duga i hladna" stoji u priopćenju kojem su priložene i dvije fotografije.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved