Zagreb
7.8.2013. 4:40:37h
Guštajte u fontanama i radite djecu, a ja gradim aquapark!
Sljedeće godine izgradit ćemo još tri fontane – najavio je, pojašnjavajući da Zagrepčani zaslužuju vodeni park u kojem će cijeli dan moći uživati za 10 kuna
Roberta F. / wikipedia.org

Milan Bandić sljedeće godine Zagrepčanima će "darovati" aquapark. Najavio je to za obilaska središta grada gdje radnici glancaju metropolu "da sve bude tip-top kad se Zagrepčani vrate s odmora".

– Pa eto, treba dati ljudima da uživaju, a kupanje u fontanama proći će kad se izguštaju, za godinu dvije – komentirao je Bandić svakodnevnu naviku svojih sugrađana da spas od gradske žege pronađu u tzv. Bandićevim fontanama u Ulici Hrvatske bratske zajednice.

– Sljedeće godine izgradit ćemo još tri fontane – najavio je, pojašnjavajući da Zagrepčani zaslužuju vodeni park.

Navodno je već razgovarao s vodećim ljudima u tom poslu i planovi se kuju kako bi park niknuo već idućeg ljeta na Bundeku, i to pokraj skate-skulpture koju je također najavio tamo dati postaviti. Odakle novac, kao i o detaljima projekta, nije govorio.

– Zašto bi Zagrepčani ostavljali novac u Čatežu – pita se Bandić, dodajući: – Za deset kuna moći će cijeli dan uživati u vodi.

Kad smo ga upitali što je s dugonajavljivanim projektom Termi Zagreb, slegnuo je ramenima i kratko kazao da je projekt aquaparka na Bundeku projekt koji se može realizirati do idućeg ljeta te dobacio:

– Nek' se  Zagrepčani bace na pravljenje djece pa će se nagodinu imati gdje kupati.

Piše: Stjepan Bubalo/VLM

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved