Lipik
Toplice Lipik
21.6.2014. 10:52:51h
Ankin dvor namijenjen i pacijentima i turistima
Toplice Lipik, odnosno Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju, u 2014. godini bitno su proširile i obogatile svoj smještajni kapacitet. Jedna od važnijih investicija osposobljavanje je apartmana u Ankinom dvoru koji su razinu usluge podignuli na bitno višu razinu.
AGM Kruna / glas-slavonije.hr

Toplice Lipik, odnosno Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju, u 2014. godini bitno su proširile i obogatile svoj smještajni kapacitet. Jedna od važnijih investicija osposobljavanje je apartmana u Ankinom dvoru koji su razinu usluge podignuli na bitno višu razinu. Apartmani su od Ureda za gospodarstvo rangirani u kategoriju četiri zvjezdice. Ankin dvor raspolaže s osam apartmana, površine između 40 i 45 četvornih metara.
- Apartmane u Ankinom dvoru, koji je udaljen samo 50-ak metara od bolničkog kompleksa, nudimo po izuzetno povoljnim cijenama svim našim gostima, bilo onima koji dolaze radi rehabilitacije, bilo poslovnim ljudima, pratnji ili drugim gostima radi smještaja. Gost ovdje ima sve što je potrebno čovjeku da pobjegne od svakodnevne buke i da tijelu priušti tretman koji zaslužuje, a uz smještaj dobiva doručak i kupanje u bazenu – rekao je ravnatelj bolnice Darko Kelemen.
Među “stanarima” Ankinog dvora trenutno je i Kata Begić iz Slavonskog Broda.
- Treći put sam u toplicama i ostat ću tri tjedna. U objektu gdje sam ranije boravila nije bilo slobodnih jednokrevetnih soba pa su mi predložili da uzmem ovaj apartman. Prezadovoljna sam smještajem i, što je meni jako bitno, imam svoj mir. Već sam prijateljima iz Broda preporučila da svakako trebaju doći ovamo – kazala je Kata Begić.
Inače, treba reći kako su apartmani, osim što su moderno uređeni i opremljeni, također i klimatizirani. Korisnici imaju pristup internetu, na raspolaganju im je privatno parkiralište u dvorištu objekta, a mogu birati između samog noćenja ili korištenja punog pansiona.
Podsjetimo, Ankin dvor je u vlasništvu Grada Lipika, ali objekt nije korišten. Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju u zakup ga je uzela prije godinu dana te u međuvremenu preuredila.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved