Supetar
21.8.2013. 1:00:19h
Adriatica Village inspirirano Supetrom na Braču
Blizu grada na sjeveru američke savezne države McKinney nalazi se Adriatica Village, mjesto koje je inspirirano Supetrom na Braću. Projekt je odobrio grad McKinnely početkom 2005.
lo.tangelini / flickr.com

Blizu grada na sjeveru američke savezne države McKinney nalazi se Adriatica Village, mjesto koje je inspirirano Supetrom na Braću. Projekt je odobrio grad McKinnely početkom 2005.
Adriatic Village je tijekom godina doživio brojne promjene. U početku je bilo zamišljeno kao mjesto sa samo nekoliko zgrada, a sada se planiraju stanovi, kuće, poslovni prostori i prodajna mjesta.
- Ovako nešto ne postoji nigdje na svijetu, izjavio je Greg Fuller za lokalni portal Star, član razvojnog tima Adriatice. Očito je iznimno privlačno mnogim ljudima. Stotine njih dolazi preko vikenda kako bi se fotografiralo na ovoj lokaciji. Ovdje postoje prostori za život, poslovni prostori, nekretnine koje se iznajmljuju i restorani, a sve zajedno jako dobro funkcionira na malom prostoru. Pri planiranju u obzir uzimamo jako puno faktora i želimo da ovo postane samoodrživa zajednica, pojasnio je Fuller.
U planiranje je uvrštena izgradnja 54 obiteljske kuće od kojih je izgrađeno otprilike 25 posto, a u procesu izgradnje i prodaje je i 26 stambenih zgrada. Gradi se i 211 odvojenih jedinica za iznajmljivanje: - Jako puno toga je trenutno u izgradnji. U pitanju je kombinacija prostora za stanovanje te komercijalne svrhe i iznajmljivanje, istaknuo je Fuller.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved