Bizovac
25.8.2013. 1:49:23h
Mursa već zatvorena, Bizovačke toplice pred zatvaranjem...
Bizovačke toplice su pred zatvaranjem. U nekim boljim vremenima Bizovačke su toplice imale između 55.000 i 60.000 noćenja, što je bila najveća brojka na ovim prostorima.
Belirac / wikipedia.org

Bizovačke toplice su pred zatvaranjem. U nekim boljim vremenima Bizovačke su toplice imale između 55.000 i 60.000 noćenja, što je bila najveća brojka na ovim prostorima.

Kroz Bizovačke toplice je prolazilo do pola milijuna ljudi, korisnika medicinskih i turističkih usluga. Za sada, ozbiljnijih ulagača u ove toplice nema. Ponekad se pojave zainteresirani, ali su obeshrabreni veličinom ulaganja koja su potrebna da bi Toplice postale ono što svi priželjkuju -- ugledno, kvalitetno i privlačno turističko odredište. U svemu tomu najviše zabrinjava dugogodišnji stav države prema svojemu vlasništvu i prema svojim zaposlenicima.

I, na žalost, nameće se zaključak -- je li hrvatska država uopće zainteresirana za kontinentalni turizam i je li svjesna mogućnosti zdravstvenoga turizma koji je u svijetu sve popularniji i traženiji? Odgovori se sami nameću...

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2018, All rights reserved