Dubrovnik
27.8.2013. 4:49:38h
Dvomilijunto noćenje u Gradu, dvanaest dana ranije nego lani
Danas u podne gradonačelnik Andro Vlahušića u prostorima Turističke zajednice na Pilama održat će konferenciju za novinare. Povod je ostvarenje dvomilijuntog noćenja u gradu Dubrovniku koje je bilo dvanaest dana ranije nego u 2012. godini.
Son of Groucho / flickr.com

Danas u podne gradonačelnik Andro Vlahušića u  prostorima Turističke zajednice na Pilama održat će konferenciju za novinare. Povod je ostvarenje dvomilijuntog noćenja u gradu Dubrovniku koje je bilo dvanaest dana ranije nego u 2012. godini.Konferencija se organizira u suradnji s najvećim dubrovačkim hotelskim kućama Jadranski luksuzni hoteli i Valamar Dubrovnik Babin kuk hoteli , a uz gradonačelnika Vlahušića nazočni će biti direktorica TZ Dubrovnik Romana Vlašić, suradnik TZ Dubrovnik za privatni smještaj Božo Burić,  predstavnica grupacije Jadranski luksuzni hoteli Zrinka Marinović i predstavnica grupacije Valamar Dubrovnik Babin kuk Nike Labaš.

Piše: Livia

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2018, All rights reserved