Cavtat
30.8.2013. 1:56:11h
U Konavlima osnovan odjel za vinogradarstvo, vinarstvo i vinski turizam
Odjel za vinogradarstvo, vinarstvo i vinski turizam u okviru Agroturizma Konavle osnovan je na sastanku konavoskih vinara u Kući Glavić na Poljicu.
Uncalno / flickr.com

Odjel za vinogradarstvo, vinarstvo i vinski turizam u okviru Agroturizma Konavle osnovan je na sastanku konavoskih vinara u Kući Glavić na Poljicu.

Na osnivačkom sastanku razgovaralo se o problemima s kojima se susreću vinari te su se odredile temeljne smjernice rada Odjela u narednom razdoblju: kontinuirana edukacija vinara, promocija, organizirani nastup na tržištu i standardizacija kvalitete.

U narednom razdoblju konavoski vinari definirat će konkretne mjere i aktivnosti usklađene sa smjernicama rada i imenovati Radnu grupu koja će biti odgovorna za provedbu.

Također, odlučeno je kako će prva konkretna aktivnost Odjela biti skora jednodnevna manifestacije Trganje (berba grožđa), koja za cilj ima promovirati konavoska vina i vinsku regiju Konavle.
Inače, Agroturizam Konavle će u cilju još kvalitetnijeg rada i u drugim djelatnostima važnim za ukupni razvoj ruralnog turizma i destinacije Konavle poticati rad specijaliziranih Odjela.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved