Nekada...
27.8.2014. 11:56:05h
Slikovito istarsko putovanje kroz vrijeme
Ministar turizma Darko Lorencin sudjelovao je jučer na predstavljanju rezultata treće godine projekta Istra Inspirit te najave novog Istra Inspirit doživljaja “Morganovo blago”.
Heather Cowper / flickr.com

Ministar turizma Darko Lorencin sudjelovao je jučer na predstavljanju rezultata treće godine projekta Istra Inspirit te najave novog Istra Inspirit doživljaja “Morganovo blago”. Lorencin je naglasio kako je Istra Inspirit jedan od najzanimljivijih ljetnih programa koji na originalan i zanimljiv način pruža uvid u istarsku povijest i baštinu, priopćilo je Ministarstvo turizma. Istra Inspirit je projekt Istarske županije, Turističke zajednice Istre i Istarske razvojne turističke agencije. Projekt obogaćuje kulturno-turističku ponudu poluotoka oživljavanjem povijesnih događaja na autentičnim lokacijama, uprizorenim istarskim legendama i mitovima. U nekoliko dana posjetiteljima se nudi jedinstveno putovanje kroz vrijeme. Radi se o različitim događajima na 11 različitih lokacija kojima se oživljavaju događaji i legende iz povijesti Istre. Istra Inspirit do sada je nagrađen raznim prestižnim nagradama za najkreativniji turistički program. “Projekti poput ovoga oživljavaju povijest, kulturnu baštinu te turistima oslikavaju ono što se nekada ovdje događalo i stoga su odličan primjer razvoja destinacije i privlačenja turista ponudom koja ne uključuje samo sunce i more, što i jest jedan od naših glavnih ciljeva”, rekao je Lorencin.

Piše: D.Pav.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved