3.9.2013. 8:00:00h
Objekti s bazenima imaju 30 posto veću popunjenost
Ministarstvo turizma objavilo je dopunu programa „1000 bazena za hrvatski turizam“ prema kojoj ulaganja za koja su odobrena sredstva ne moraju biti završena do 30. studenog ove godine, kako je sada propisano, nego do 31. svibnja 2014. godine.
hola-amic.com / flickr.com

Ministarstvo turizma objavilo je dopunu programa „1000 bazena za hrvatski turizam“ prema kojoj ulaganja za koja su odobrena sredstva ne moraju biti završena do 30. studenog ove godine, kako je sada propisano, nego do 31. svibnja 2014. godine. Rok za dostavu konačnog izvješća produžuje se do 15. lipnja 2014. godine, priopćili su iz Ministarstva turizma.
Poziv na natječaj traje do 30. rujna 2013. godine, a pojedini projekt može ostvariti potporu najviše 50 tisuća kuna. Sredstva mogu koristiti trgovačka društva, obrti i zadruge, za izgradnju i opremanje vanjskih bazena minimalne površine 30 kvadratnih metara i unutarnjih bazena minimalne površine 20 kvadratnih metara. Ministarstvo turizma odobrilo je sredstva u iznosu od 600 tisuća kuna potpore za izgradnju prvih bazena, koji će biti spremni za korištenje već sljedeće godine.U Ministarstvu tvrde kako objekti s bazenima imaju u prosjeku 30 posto veću popunjenost.

Piše: Silvia

Pročitajte cijeli članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved