Karlovac, Ozalj
Promocije
6.9.2014. 8:42:50h
Zeleno srce Hrvatske
Zeleno srce Hrvatske – brojne aktivnosti od rujna do studenog, turistička promocija i u Grazu i Milanu
/ kaportal.hr

U sklopu projekta “Hrvatska 365″, područje Karlovca, Ozlja i Ribnika pod nazivom “Zeleno srce Hrvatske” izabrano je kao jedna od PPS destinacija u pilot programu Hrvatske turističke zajednice orijentiranom na jačanje turističke ponude u predsezoni i posezoni.

Pripremljen je niz aktivnosti kojima se nove destinacije pripremaju za promociju na inozemnim tržištima, te za prihvat stranih turističkih agencija i novinara. U planu su i nove zanimljive manifestacije, kao što je u Karlovcu primjerice “Vikend na Dubovcu”, koji će se održati 13. i 14. rujna. U tijeku su i pripreme za studijska putovanja stranih novinara i turističkih agenata u suradnji s Glavnim uredom HTZ-a. Novinari i agenti će destinaciju posjetiti u drugoj polovici rujna, a u listopadu će destinacija biti prezentirana na sajmovima u Grazu i Milanu.

Turistička vijeća TZ grada Karlovca te TZ Ozlja održala su sjednice na kojima su prihvaćena Pravila za osnivanje i djelovanje destinacijskog PPS kluba. Općina Ribnik, koja nema lokalnu turističku zajednicu, održat će Općinsko vijeće idući tjedan te također usvojiti ovaj Pravilnik. Nakon toga slijedi potpisivanje Sporazuma između TZ Karlovca, TZ Ozlja i Općine Ribnik.

Usvajanjem Pravila o osnivanju i djelovanju PPS kluba definirana su i četiri proizvodna tima na razini destinacije i to za sljedeće turističke proizvode: cikloturizam, kulturni turizam, aktivni odmor, te vino i gastronomija.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved