Medeni mjesec
7.9.2014. 9:24:31h
Hrvatska, hit za bračna putovanja
Medeni mjesec treba biti događaj za pamćenje, ne želite ga upropastiti lošim odabirom destinacije.
David, Bergin, Emmett and Elliott / flickr.com

Kod odabira savršenog mjesta za medeni mjesec svaki par poseže za nekim od svojih snova i želja iz mladosti, pokušavaju spojiti svijet materijalnog (svog financijskog stanja) i često svijet fikcije (svojih želja).

Većina parova danas se pouzdaje u preporuke prijatelja, ali i provjerenih Internet portala kako bi pronašli savršeno mjesto za svoje savršeno bračno putovanje. Jedan od poznatijih portala za mladence lovetripper.com među 4 idealna mjesta uz Lapland, Maldive i Cancun izdvaja i Hrvatsku.

Glavni aduti Hrvatske prema pisanju ovoga portala su Mediteran bez gužve, prelijepi mediteranski gradovi kao što je Dubrovnik, Dioklecijanova palača u Splitu.

Piše: Domagoj Skledar

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved