Zadar
7.9.2013. 1:03:39h
Očekuje nas dobra posezona
Ovogodišnja turistička sezona već je proglašena odličnom čak je 15 posto više ostvarenih dolazaka gostiju. Iz Turističke zajednice grada Zadra očekuje se da će upravo takva ako ne i bolja biti i posezona.
lamoix / flickr.com

Ovogodišnja turistička sezona već je proglašena odličnom čak je 15 posto više ostvarenih dolazaka gostiju. Iz Turističke zajednice grada Zadra očekuje se da će upravo takva ako ne i bolja biti i posezona. Za sada ide sve u tom pravcu .Uz lijepo vrijeme i najavljene goste posezona ne bi trebala podbaciti..Uz veći broj ostvarenih dolazaka ,žale se ugostitelji ne dolazi i veća zarada. S obzirom da u posezoni stiže i nešto starija struktura gostiju nadaju se da će se i potrošnja povećati. U TZ zadovoljni su postignutim i očekuju uspješnu posezonu.Konačne rezultate ovogodišnje sezone tek trebamo zbrojiti.,no sve ide u željenom pravcu produživanju sezone.

Piše: Zorana Vrčić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved