Vinkovci
Master plan
12.9.2014. 17:53:36h
Počela izrada master plana razvoja turizma u Vinkovcima
U sklopu radionice doneseni su zaključci kako Grad Vinkovci mora uvrstiti turizam u svoju strategiju razvoja
MirkoS18 / wikipedia.org

Grad Vinkovci u suradnji s Institutom za turizam Zagreb pristupio je izradi strategije Master plana razvoja turizma grada Vinkovaca i Plana upravljanja povijesnom i kulturnom baštinom grada. S tim ciljem održana je radionica koja se sastojala iz dva dijela u sklopu kojih su obavljeni razgovori s najznačajnijim subjektima u turizmu grada Vinkovaca. Trenutačno je najveći problem slab odaziv privatnih subjekata u turizmu.

U sklopu radionice doneseni su zaključci kako Grad Vinkovci mora uvrstiti turizam u svoju strategiju razvoja, a za to postoji nekoliko bitnih preduvjeta na temelju kojih se turizam treba razvijati. Također, jedan od prijedloga je i razvoj gastronomske ponude kroz uvođenje autohtonih jela, vina, rakija i likera u gastronomsku ponudu.

Master plan razvoja turizma grada Vinkovaca radi se za razdoblje do 2020. godine, te je u sklopu tog projekta predviđeno održavanje nekoliko radionica na kojima će najvažniji dionici turističkog razvoja Vinkovaca moći iznositi sve svoje prijedloge i tako aktivno sudjelovati u izradi Master plana.

Piše: Miroslav Flego

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved