Dubrovnik
9.7.2013. 6:44:45h
Otvorena izložba naslovnica magazina 'Welcome to Dubrovnik'
U čast 25. izdanja magazina 'Welcome to Dubrovnik' Turistička zajednica grada Dubrovnika u utorak 1.srpnja , prvog dana članstva Republike Hrvatske u Europskoj Uniji, u reprezentativnom prostoru TIC Pile otvorila je izložbu naslovnica svih dvadeset i pet brojeva ovog dvojezičnog magazina.
/ tzdubrovnik.hr

Riječ je o proizvodu TZ Dubrovnika koji predstavlja istinsku poveznicu našeg Grada s Europom u posljednjem trinaestogodišnjem razdoblju jer se putem ovog dvojezičnog magazina gostima i posjetiteljima željela pružiti dodatna informacija i prezentirati zanimljivosti iz bogate dubrovačke povijesti, te vjekovna povezanost i pripadnost Dubrovnika zapadnoeuropskom krugu.
Predstavljene naslovnice, daju presjek najljepšh motiva Dubrovnika, ali ima i onih koje su simbolično povezane s velikim obljetnicama koje su se slavile u Dubrovniku.Naslovnice u odabrane među fotografijama pozatih hrvatskih i dubrovačkih autora, među kojima, na žalost ima i preminulih.
Izložbu je otvorio gradonačelnik Andro Vlahušić, a uz domaćine iz TZ grada Dubrovnika nazočni su bili autori tekstova, znanstvenici, novinari, bivši direktori turističke zajednice i mnogobrojni drugi gosti; svi koji su pratili razvoj ''Welcome-'', ali i razvoj Grada i njegove turističke ponude.
Autor postava je dubrovački dizajner Maro Krile a naslovnice je izradio studio Fotostar.
Dvojezični magazin (hrvatski i engleski) je od 2000. godine stalni pratitelj dubrovačke prošlosti i sadašnjosti . Obilje raznovrsnih tekstova nadahnutih autora, znanstvenika i novinara, prelijepe fotografije najboljih hrvatskih fotografa predstavili su Dubrovnik koji se uvijek ponosio svojom ljepotom, nasljeđem kao i suvremenim trendovima turizma, svjestan odgovornosti prema generacijama koje su ga stvarale i onima koje će ga naslijediti.
Izložba je do daljnjega otvorena u reprezentativnom prostoru info - ureda Turističke zajednice na Pilama. Dođite i bacite retrospektivni pogled na sva dosadašnja izdanja časopisa ''Welcome''.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved