Bilje
Seoski turizam
31.12.2013. 11:08:52h
Baranja: Ovo je HIT DESTINACIJA za doček Nove godine
Ove su godine Baranjci za sto posto povećali broj noćenja u odnosu na prošlu godinu. Za doček se traži krevet više.
tomislavmedak / flickr.com

Hrvatski kontinentalni turizam ostvaruje sve bolje rezultate. Baranja je jedna od privlačnijih destinacija. Ove su godine Baranjci za sto posto povećali broj noćenja u odnosu na prošlu godinu. Stoga i ne čudi što se za doček Nove godine u Baranji traži krevet više.
Baranjska seoska domaćinstva pripremaju se za za doček gostiju. Za Novu Godinu ovdje se traži krevet i stolica više. Jelovnik novogodišnje noći je tradicionalan.
Toplinu Baranjaca turisti nagrađuju sve masovnijim dolascima.
"Uz vrlo velike poticaje i potpore HTZ i Ministarstva turizma zaista smo ostvarili jako dobre turističke rezultate tijekom 2013.-te godine.", kaže Danijela Mihaljević iz TZ Bilje.
Iduća godina trebala bi biti još bolja. Naime, Baranjci su se povezali s Dubrovčanima.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved