Blog
7.1.2014. 11:55:42h
Svjetski blogeri raspisali se o Hrvatskoj - evo što kažu!
Ono što su devedesetih bili Pariz, Prag i Bali, za putnike 21. stoljeća mogla bi biti Hrvatska
photologue_np / flickr.com

Postoje blogeri i blogeri, no tek manji dio njih doista je među onima čije se mišljenje i preporuke uvažavaju. Jedan od njih je i William D. Chalmers, profesionalni putnik i bloger The Huffington Posta koji je u više navrata pisao o Hrvatskoj. U najnovijem blogu sastavio je dvije liste s destinacijama koje preporučuje za posjet u 2014., odnosno s mjestima koja nisu ništa posebno.

Hrvatska se, prema preporukama tog čitanog blogera, na listi poželjnih destinacija našla na prvome mjestu, a nakon nje slijede Nevada i festival Burning Man, Brazil i posjet Svjetskom nogometnom prvenstvu, zatim slijede Škotska, Maroko...“Ono što su devedesetih bili Pariz, Prag i Bali, za putnike 21. stoljeća mogla bi biti Hrvatska. To je Italija bez razvikanosti i visokih troškova...”, opisuje Chalmers iskustva iz Hrvatske.

Chalmersa se najviše dojmila Istra, koju u svom blogu preporučuje i Amie Watson u tekstu o destinacijama za gastronomade. Amie Watson opisala je Hrvatsku kao mediteransku zemlju sjajnih i još neotkrivenih vina te preporučila vinske ture i vinarije Krauthaker, Saints Hills i Bolfan, zvijezde u proizvodnji organskih, biodinamičkih i prirodnih vina.

Piše: Tanja Božić/VLM

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved