Zabok
Obnova
8.1.2014. 10:35:09h
Uređuje se ured Turističke zajednice Grada Zaboka
Rad Turističke zajednice Grada Zaboka u ovoj godini financijski će se bazirati na dva do tri važnija projekta.
/ zagorje.com

Rad Turističke zajednice Grada Zaboka u ovoj godini financijski će se bazirati na dva do tri važnija projekta.

Kako je najavio Kruno Čačko, prezentirajući na posljednjoj sjednici Turističke zajednice plan rada, više će se sredstava izdvojiti, primjerice, za događanja u mjesecu svibnju kada je i Dan grada, za Hrvatski glazbeni festival, ali i za aktivnosti aerodroma.

"Planiramo primanje direktora Turističke zajednice na pola radnog vremena koji bi dobio ugovor na dvije godine, a uskoro će se raspisati i javni natječaj" - rekao je Čačko.

Gradonačelnik, ujedno i predsjednik Skupštine, Ivan Hanžek rekao je da se uređuje i prostor za ured Turističke zajednice, u Domu strijelaca. Uređenje bi trebalo biti gotovo za oko mjesec dana i tada se može očekivati početak rada. Hanžek je rekao i da očekuje kako će se i drugi subjekti uključiti u turizam, poput zabočkog kina, jedinog u Županiji, koje prikazuje filmove i u trodimenzionalnoj tehnici.

"Moramo krenuti i s prijedlozima projekata koje ćemo kandidirati za 'povlačenje' sredstava iz fondova EU, poput biciklističkih staza" - rekao je također zabočki gradonačelnik, Ivan Hanžek.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved