Zadar
Nagrada Holidaycheck
9.1.2014. 9:47:14h
Club Funimation Borik najbolji hotel u Hrvatskoj
Da bi se osvojila nagrada trebalo je najmanje 40 dobrih recenzija gostiju u proteklih 12 mjeseci, minimalno 90 posto gostiju moralo je ostaviti preporuku, a očekivala se i prosječna ocjena 5 na skali od 1 do 6
Sitomon / flickr.com

Hotel iz Falkensteiner grupe Club Funimation Borik proglašen je najboljim hotelom u Hrvatskoj po izboru web portala HolidayCheck.com koji pokriva njemačko govorno područje. HolidayCheck Award 2014 primio je na osnovi više od 982 tisuće recenzija hotelskih gostiju tijekom 12 mjeseci.

Osim kategorije najboljeg hotela u državi, birali su se i omiljeni gradski hoteli, wellness hoteli, odmarališta, obiteljski hoteli i hoteli za parove. U kategoriji hotela za parove najpopularnijim u Hrvatskoj proglašen je Hotel Adriana, dok je Family Hotel Diadora najpoželjnije obiteljsko jetovalište. Priznanje TopHotel Award 2014 dobio je i Falkensteiner Hotel & Spa Iadera.

Da bi se osvojile nagrade trebalo je najmanje 40 dobrih recenzija gostiju u proteklih 12 mjeseci, minimalno 90 posto gostiju moralo je ostaviti preporuku, a očekivala se i prosječna ocjena 5 na skali od 1 (vrlo malo) do 6 (izvrsno).
Zadarski hotel Club Funimation Borik dobio je pritom 192 recenzije gostiju, ocjenu 5,6 od maksimalnih 6 i čak 96 posto preporuka.

- Izuzetno smo ponosni zbog ovog vrijednog priznanja. Htio bih zahvaliti svim našim djelatnicima na sjajno odrađenu poslu, motivaciji i zalaganju. Uvijek nam je najvažnije kada su gosti zadovoljni te kada prepoznaju kvalitetu usluge naših hotela - komentirao je priznanje Marin Kirin, generalni menadžer Falkensteiner resorta Borik.

Piše: Valentina Wiesner Mijić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved