Biograd na moru
Zaljubljen u brodove
24.10.2014. 9:26:33h
Lorencin u Biogradu: Nautika je najljepši dio turizma
Hrvatski nautički turizam je konkurentan i Italiji i Malti i Grčkoj i želimo biti najbolji, rekao je Hajdaš Dončić
Australian Boating / flickr.com

Boat show u Biogradu je jedna od najuspješnijih nautičkih manifestacija u ovom dijelu Europe. Stoga je moj dolazak priznanje manifestaciji i Iliriji i kapa im do poda. Hrvatski nautički turizam je konkurentan i Italiji i Malti i Grčkoj i želimo biti najbolji. Ja nemam brod niti ga mislim imati jer je to skupo za nekog tko provodi desetak dana u godini na moru - rekao je ministar Siniša Hajdaš Dončić koji je otvorio 16. Boat show u Biogradu najveći dosada s 270 izlagača i preko 300 plovila koje će posjetitelji moći razgledati u sljedeća tri dana.

Ministar turizma Darko Lorencin je istakao da je biogradski boat show sinonim za nautiku u Hrvatskoj.

- Turizam je jedan od najljepših sektora, a unutar turizma nautika je još ljepša. Oko deset posto od prihoda u turizmu se ostvaruje iz nautike - rekao je ministar Lorencin.

Piše: Frane Šarić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved