Prognoze
6.11.2014. 11:09:12h
TUI obećava da će u Hrvatsku dovesti turista više no ikad
TUI samo za Split iduće godine uvodi nove letove iz Velike Britanije, Njemačke i Skandinavije i obećava najmanje 250.000 gostiju
Javier Rodríguez / flickr.com

Uoči raspisivanja natječaja za Kupare predstavnici TUI-ja, koji u konzorciju s Agrokorom i meksičkom Karismom ozbiljno pretendiraju na koncesiju za bivše vojno odmaralište, Hrvatskoj obećavaju da će dovesti turista više no ikad. Broj jedan u svjetskom turoperatorskom biznisu dogodine će, kako se moglo čuti na londonskoj burzi turizma World Travel Market, u Hrvatsku dovesti čak 150% više turista.

– Vjerujemo u Hrvatsku, u turizmu može puno ponuditi, a zanima nas i kao turističko odredište i kao zemlja za investiranje. Samo za Split u 2015. uvodimo nove letove iz Britanije, Njemačke i Skandinavije – kaže Johan Lundgren, zamjenik izvršnog direktora TUI Travela, čija će sestrinska kompanija TUI Fly dići i šest letova za Dubrovnik jer Grad postaje luka domaćin za TUI-jeve goste s kruzera.

– Dogodine planiramo dovesti 250.000 turista u Hrvatsku – kazao je Lundgren nakon razgovora s ministrom Darkom Lorencinom.

Piše: Radmila Kovačević

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved