Ministar na biciklu
20.2.2014. 7:31:59h
Lorencin bicikliranjem mami Bavarce u Hrvatsku
Najveći turistički sajam posvećen aktivnom odmoru i kampingu u Bavarskoj, sajam F.re.e otvoren je danas u Münchenu, a Hrvatska je ove godine zemlja partner.
Taras Kalapun / flickr.com

Najveći turistički sajam posvećen aktivnom odmoru i kampingu u Bavarskoj, sajam F.re.e otvoren je danas u Münchenu, a Hrvatska je ove godine zemlja partner. Stoga su na svečanoj ceremoniji otvaranja sajma sudjelovali i hrvatski ministar turizma Darko Lorencin te Meri Matešić, direktorica Hrvatske turističke zajednice, a pri obilasku sajma nakon svečanog otvaranja ministar Lorencin okušao se i u neobičnom bicikliranju.

Sajam F.re.e. lani je okupio oko 1100 izlagača iz više od 60 zemalja te privukao oko 110 tisuća posjetitelja. Budući da je Hrvatska zemlja partner, očekuje se da će svaki posjetitelj ove godine obići i štand Hrvatske turističke zajednice. Osim toga, Hrvatska se ove godine po prvi put predstavlja uz dodatne zabavne sadržaje. Tako se s ponudom, osim kroz štand HTZ-a na 240 kvadrata i posebne štandove na ulazu sajma gdje se kroz suradnju s HGK predstavlja gospodarska ponuda, Hrvatska predstavlja i kroz atraktivan projekt Pogled u plavo koji promovira Hrvatsku kao idealnu destinaciju za ronjenje.

Piše: Marija Crnjak
Link na cijeli članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved