Obrazovanje
27.1.2015. 6:10:49h
Škola za top i srednje menadžere u turizmu
Organizatori na svakom modulu očekuju desetke polaznika, a razgovara se o mogućnosti da slovenska Agencija Spirit i hrvatsko Ministarstvo turizma djelomično stipendiraju polaznike.
A_Peach / flickr.com

Zahvaljujući internetu turisti mogu sami kreirati svoj odmor, a uz mobilne aplikacije doznati sve što ih zanima i kada su na putovanju. Turističke usluge zapravo se više ne prodaju nego kupuju, kazao je međunarodni stručnjak profesor dr. Luiz Moutinho na predavanju o suvremenim trendovima u menadžmentu turizma u Termama Tuhelj.

Organizator je IEDC-Poslovna škola Bled, koja od ožujku počinje s istoimenim, jednogodišnjim obrazovnim ciklusom.

– Program se sastoji od pet modula, namijenjen je turističkom top i srednjem menadžmentu, održavat će se na Bledu i u Termama Tuhelj, a očekujemo sudionike ponajprije iz Hrvatske i Slovenije, ali i iz regije – kaže Alenka Nedelko, voditeljica korporativnih komunikacija IEDC-Poslovne škole Bled.

– Buduće strategije, marketing, upravljanje poslovanjem i inovacijama, mjerenje organizacijske uspješnosti, virtualne tehnologije, samo su neke od tema, a predavači su iz priznatih poslovnih škola u Britaniji, Australiji, Danskoj i SAD-u... Organizatori na svakom modulu očekuju desetke polaznika, a razgovara se o mogućnosti da slovenska Agencija Spirit i hrvatsko Ministarstvo turizma djelomično stipendiraju polaznike.

Piše: Radmila Kovačević

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved