Promidžba
20.2.2015. 12:43:01h
Hrvatska turistička ponuda prezentirana na svjetskim portalima
U organizaciji Hrvatske turističke zajednice u Hrvatskoj je, od 23. rujna do 3. listopada 2014. godine, boravilo troje američkih novinara koji su tijekom putovanja Hrvatskom sa svojim brojnim sljedbenicima podijelili iskustvo življenja na lokalni način.
Toni Krasnic / flickr.com

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice u Hrvatskoj je, od 23. rujna do 3. listopada 2014. godine, boravilo troje američkih novinara koji su tijekom putovanja Hrvatskom sa svojim brojnim sljedbenicima podijelili iskustvo življenja na lokalni način. Tim su povodom Kelley Ferro, stručnjakinja za putovanja, novinar i suradnik na portalu Tripfilms.com, Colin Patrick Rohan, ambasador AFAR Travel magazina i Justin Bernard Weiler, redovito na hashtagu #traveltogether objavljivali zanimljive sadržaje o svojim aktivnostima, avanturama i zanimljivostima s kojima su se susretati prilikom obilaska Hrvatske, s osobitim naglaskom na iskustva koja su doživjeli živeći poput lokalnoga stanovništva.

Hrvatska je prezentirana kao poželjna turistička destinacija s kvalitetnom i raznovrsnom turističkom ponudom. Tako je na detaljan, a opet sažet i zanimljiv način, prikazana hrvatska kulturna baština, eno i gastro ponuda, aktivni odmor te običaji domaćeg stanovništva.

Kvalitetu snimljenog materijala „Experience Croatia“ potvrđuje i objavljivanje filmova na portalima kao što su USA Today, MSN, Yahoo! i Bizu, čime je Hrvatska otvorila dodatna vrata promocije među turistima diljem svijeta.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved