Bjelovar
Budi se i kontinent
2.3.2015. 14:14:52h
Turistički aranžmani Bjelovarsko-bilogorske županije na policama turoperatera u Hrvatskoj
Na izletištu na „Malenom Brijegu“ u Ribnjačkoj nedaleko od Bjelovara održana je sjednica Turističkog vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije kojom predsjeda bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs.
ehrenbergkommunikation / flickr.com

Bila je to prilika da se članovi vijeća upoznaju s ostvarenjem plana u 2014. godini, ali i planovima za ovu godinu. Kako je istaknula direktorica županijske Turističke zajednice Jasna Vaniček Fila radilo se izuzetno puno na promociji, što je u konačnici rezultiralo i dobrim pokazateljima turističkog prometa. Prosinac je bio jako dobar gdje smo zabilježili čak 32% više noćenja, istaknula je Fila. Ne treba zanemariti i dvije važne nagrade koje su lani osvojili županijski turistički djelatnici na Danima hrvatskog turizma što znači i dodatnu promociju turizma našeg kraja. Jača promocija tako se očekuje na samo putem nominacija za nagrade, nego i veća medijska promocija turizma županije.

Da će prilike za promociju ove godine biti dosta potvrđuje i ambiciozni plan predstavljanja turizma naše županije, ne samo u Hrvatskoj, već i izvan nje. Prva prilika za predstavljanje je na zagrebačkom Međunarodnom sajmu turizma Place2go koji će održava idućeg mjeseca. U travnju su županijski turistički djelatnici na promociji u Puli. Nakon toga u svibnju slijedi predstavljanje na 15. Festivalu cvijeća u Zadarskoj županiji i međunarodna predstavljanja u Bruxuellesu i Pragu. Lipanj je rezerviran za Gastro stol u Biogradu na moru, a u rujnu veća promocija županijskog turizma očekuje se na bjelovarskom Međunarodnom Jesenskom sajmu. Velik dio tih predstavljanja financijski podupire Hrvatska turistička zajednica, jer proračun županijske Turističke zajednice od milijun i sto tisuća kuna to ne bi omogućio.

Link na cijeli članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved