Zadar
Nove ideje
15.3.2015. 9:54:40h
Kalmeta osniva volonterski savjet za turizam
Otvoreni smo za sve koji se žele priključiti
Michael Pollak / flickr.com

U cilju poticanja turističkih aktivnosti, boljeg i bržeg turističkog brendiranja Zadra, sustavnijeg sudjelovanja Grada s njegovim službama i javnim tvrtkama u kreiranju turističke politike te povećanju konkurentnosti Zadra te u cilju novih ulaganja u turizmu, rečeno je, gradonačelnik Grada Zadra donio je odluku o osnivanju Savjeta za turizam pri Uredu Grada.
- U našem gradu ima mnogo ljudi koji imaju što kazati o turizmu i njihove ideje i aktivna uključenost u promišljanje zadarskog turizma bit će nam od velike koristi s ciljem poboljšanja zadarskog turističkog proizvoda i ponude. Savjet broji 21 člana i otvoren je za sve koji se žele priključiti, a svoj rad će obavljati volonterski, istaknuo je Kalmeta na jučerašnjem Kolegiju.
U okviru ove točke gradonačelnik je najavio raspisivanje javnog natječaja za izbor direktora TZ Grada Zadra do ljeta budući da sadašnji direktor, Zvonko Šupe, do kraja godine ostvaruje sve uvjete za mirovinu.
- Pozivam sve koji imaju stručne kompetencije i zadovoljavaju uvjete natječaja da se jave i vjerujem da će Turističko vijeće odabrati najboljeg za ovaj posao, kazao je gradonačelnik.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved