Karlovac
Pohvalno
28.3.2015. 11:21:49h
Turistička zajednica grada Karlovca daruje organizirane grupe koje posjećuju Karlovac
I ove godine nastavljeni su iznimno dobri pozitivni turistički trendovi u gradu na četiri rijeke.
/ kaportal.hr

I ove godine nastavljeni su iznimno dobri pozitivni turistički trendovi u gradu na četiri rijeke. Turističkih posjeta i noćenja je sve više, kao i jednodnevnih izleta, a dodatni poticaj trebala bi biti zgodna gesta Turističke zajednice grada Karlovca, koja je, zajedno s partnerima, odlučila darivati organizirane grupe koje posjećuju grad u dva razdoblja – od 1. travnja do 30. travnja te od 1. rujna do 31. prosinca.

Ponuda se odnosi na grupe od 14 do 50 osoba, koje se mogu prijaviti na jednu od dvije male nagrade – mogu odabrati između gratis ulaznice za Gradski muzej Karlovac, ili posjeta Etno kući na Vučjaku, uz degustaciju domaćih proizvoda i folklorni program KUD-a Sveta Ana. Jedini uvjet (uz spomenutu veličinu grupe) je da grupa ima ili obrok u nekom od ugostiteljskih objekata na području grada, ili noćenje u nekom od smještajnih objekata u Karlovcu.

Svi oni koji su zainteresirani za iskorištavanje jedne od ovih mogućnosti trebaju se do 30. ožujka prijaviti na elektroničku adresu info@karlovac-touristinfo.hr.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved