Cijena morala
7.4.2015. 3:10:25h
Seks-turizam u Dalmaciji
Splitska agencija “Open majnd holidejs” nudi krstarenja za homoseksualce, svingere i nudiste. Hrvatska je već postala poznata gej destinacija. Garantuju slobodu, privatnost i diskreciju.
/ openmindholidays.com

Splitska agencija “Open majnd holidejs” nudi krstarenja za homoseksualce, svingere i nudiste. Hrvatska je već postala poznata gej destinacija. Garantuju slobodu, privatnost i diskreciju. Dalmacija ovu ljetnju sezonu promoviše na malo neuobičajen način. Jer, lokalna turistička agencija iz Splita jasno i glasno sprema krstarenja za svingere, nudiste i homoseksualce. Pikantni aranžmani, iako su i do sada postojali u privatnim režijama, od ove turističke sezone zvanično se prodaju u agenciji “Open majnd holidejs”.- Sloboda na odmoru je ono što turisti žele - kaže, za “Novosti”, Marija Anibali, menadžer ove splitske agencije. - Na lijepom Jadranskom moru ljudi bi trebalo da se osjećaju opušteno, naravno uz one koji dijele njihovo interesovanje. Neki podaci govore da u centralnoj Evropi ima više od milion svingera. Krstarenja će biti specijalizovana za određene grupe, pa će tako svingeri, gejovi i nudisti krstariti odvojeno.

Kako kaže Anibalijeva, koja je ideju za ovaj vid turizma dobila dok je živjela u Nemačkoj, posebno osmišljeni aranžmani garantovaće slobodu, privatnost i diskreciju.
Hrvatski seks-turizam trebalo bi da privuče goste koji bi željeli da se odmaraju i obilaze Vis, Šoltu, Split, Brač, Hvar, Korčulu, ali i mnoga druga ostrva. Njemački turisti biće, kako smatra Anibalijeva, najbrojniji, ali neće izostati ni Britanci i Amerikanci. To su gosti od 35 do 55 godina, uglavnom dobro situirani, koji nemaju djece ili su ona odrasla.Cijena sedmodnevnog krstarenja kreće se od 889 pa do 1.680 eura. Najskuplji je boravak na guletu, ekskluzivnom brodu na kojem može da bude grupa od 10 gostiju.- Svake godine Hrvatsku obalu posjeti veliki broj gej turista, ali i svingera - priča Anibalijeva. - Mislim da će ovo biti idealna prilika da obiđu i Dalmaciju. Uz to, više će uživati u uvalama nego na javnim plažama. Gosti će, ipak, pretežno boraviti na brodu, pa se nude aranžmani s punim pansionom. Mediteranska kuhinja, specijaliteti od ribe i morski plodovi glavni su aduti naših kuvara.Kako objašnjava Anibalijeva, najlošije što može da se dogodi gostima na ovim krstarenjima jeste da se pomiješaju po kabinama. Po svemu sudeći, za finansijski uspješnu sezonu više nisu dovoljni samo more i lijepo vrijeme.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved