Bale
Sramota
4.5.2015. 10:38:23h
Na odmorištu Bale turistima i školarcima zabranili WC
"Već deset godina radim u turizmu ali ovakvo ponašanje još nigdje u Hrvatskoj nisam doživjela", tim je riječima svoje neugodno iskustvo koje je doživjela na odmorištu Bale započela Zagrepčanka, inače vanjska suradnica jedne riječke turističke agencije.
/ glasistre.hr

"Već deset godina radim u turizmu ali ovakvo ponašanje još nigdje u Hrvatskoj nisam doživjela", tim je riječima svoje neugodno iskustvo koje je doživjela na odmorištu Bale započela Zagrepčanka, inače vanjska suradnica jedne riječke turističke agencije. Ona je s 20-tak njemačkih turista autobusom krenula iz Opatije prema Barbarigi, ali gotovo da je zažalila.

- Stigli smo na odmorište Bale kako bi se okrijepili i odmorili u namjeri da gosti odu na WC prije obilaska poljoprivrednog imanja budući da tamo za to nema uvjeta. Ušla sam u kafić i ljubazno pitala možemo li koristiti WC rekavši konobarici da će putnici popiti kavu i ako treba platiti korištenje WC-a, rekla je naša sugovornica.

-Na to je konobarica odgovorila da je korištenje WC-a zabranjeno, a na to se u razgovor uključio muškarac, mislim da je vlasnik koji je potvrdio isto uputivši nas na obližnje kemijske WC-e ili da nuždu obavimo u autobusu! Ponovno sam spomenula da ćemo sjesti i popiti kavu, no on nije odustajao. Po njenim riječima, muškarac je bio neugodan i odriješit te nije željela dalje ulaziti u sukob nakon čega je skupa s putnicima napustila kafić te su odlučili koristiti kemijski WC. A dio muškaraca je kaže, zbog gužve bio prisiljen nuždu obaviti vani.

U to vrijeme prema pričanju čitateljice na parkiralištu je bio i Autotransov autobus s osnovnoškolcima a kako kaže, niti djeci nije bilo dozvoljeno korištenje nužnika.

- Ovakvo ponašanje baca loše svijetlo na kompletnu turističku destinaciju i sramota je za istarski turizam, rekla je vodičkinja koju je dodatno neugodno iznenadilo što ju je nakon cijelog "okršaja" vlasnik na odmorištu neovlašteno fotografirao.

Također, naglašava da je prema iskustvima vozača autobusa koji je odmorište posjetio samo nekoliko dana prije, najnormalnije putnicima omogućeno korištenje WC-a.

No podkoncesionar odmorišta Bale Alen Dodić koji je u zakupu već 11 godina tvrdi sasvim drugačije. Potvrdio je priču da je WC dostupan samo za goste odmorišta te veli da nije istina da su putnici željeli popiti kavu.

Piše: Danijela Bašić Palković

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved