ADAC
12.5.2015. 5:48:27h
Nijemci su fascinirani marinama i kampovima
Na poziv ministra turizma Darka Lorencina, potpredsjednik njemačkog autokluba ADAC zadužen za turizam, Kurt Heinen sa suradnicima ovoga tjedna boravi u Hrvatskoj
blu-news.org / flickr.com

Na poziv ministra turizma Darka Lorencina, potpredsjednik njemačkog autokluba ADAC zadužen za turizam, Kurt Heinen sa suradnicima ovoga tjedna boravi u Hrvatskoj kako bi se osobno uvjerio u kvalitetu hrvatskih marina i kampova.

Razgovarali su o mogućim budućim projektima, između ostaloga o utrci oldtimera iduće godine u Hrvatskoj. Heinen je istaknuo kako ga Hrvatska fascinira kao zemlja te da se posebno raduje što je ponovno ovdje, te da će ovaj put imati prilike osobno se uvjeriti i u kvalitetu ponude te ljepote Istre i Kvarnera. Također, istaknuo je kako se posebice raduje što će obići interventnu jedinicu ADAC-a koja posluje u Zagrebu, te izrazio zadovoljstvo suradnjom s Ministarstvom turizma RH i Hrvatskom turističkom zajednicom. “Neupitan je značaj ADAC kamping vodiča za njemačko govorno područje, a znamo da je njegova specifičnost i poseban sustav ocjenjivanja kampova koji je uglavnom općeprihvaćen kao najznačajniji europski sustav ocjenjivanja kvalitete kampova. Tako je u vodiču ADAC-a za 2015. navedeno ukupno 114 hrvatskih kampova, pet više nego lani. Priznanje za najbolje europske kampove nosi i pet hrvatskih kampova - Zaton, Krk, Valalta, Lanterna i Park Umag,“ naglasio je Kurt Heinen.

Piše: E.S.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved