Slavonski Brod
Aktivni turizam
22.5.2015. 6:00:12h
Raste turizam u brdskom dijelu Slavonskog broda
Turistička zajednica Grada Slavonskog Broda u suradnji s Komunalcem i Kulturno – likovnim društvom "Berislavići"organizirala je akciju čišćenja i uređivanja popularnog izletišta "Šuma Striborova".
/ sbtv.hr

Turistička zajednica Grada Slavonskog Broda u suradnji s Komunalcem i Kulturno – likovnim društvom "Berislavići"organizirala je akciju čišćenja i uređivanja popularnog izletišta "Šuma Striborova".

Povod za to su zanimljivi turistički podaci. Naime, na obroncima Dilja, u Podvinju i Brodskom Vinogorju samo su tri smještajna objekta. Međutim, ta tri objekta sa samo 86 ležaja do 15. svibnja ostvarili su gotovo 2800 noćenja što je četvrtina ukupnog turističkog prometa u gradu. Stoga je želja ove akcija bila i ukazati na potencijale koje krije brdski dio grada i sve ono što ovakvi iznajmljivači mogu ponuditi gostima. Među ostalim, to su uređena izletišta, ali i staze za brdski biciklizam, trčanje ili hodanje. Stoga je u suradnji s Biciklističkim klubom "Festung" Pansionu "Garten" uručen novi brdski bicikl kojim će upotpuniti svoju ponudu. "Garten" nije slučajno odabran jer je drugu godinu za redom od stranog portala "TripAdvisor" dobio nagradu u kategoriji malih smještajnih kapaciteta. Preostala dva objekta: Sobe "Opačak" i Pansion "Antonio" Turistička je zajednica darivala promotivnim materijalima koje će moći podijeliti svojim gostima.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved